Mindfulness-training bij Jan Banning Mindfulness:

Bij Jan Banning Mindfulness bieden we mindfulness-trainingen aan om je te helpen de kunst van het leven in het huidige moment onder de knie te krijgen en een gezondere relatie met je gedachten en emoties te ontwikkelen.

Voordelen:

Mindfulness-training kan leiden tot vermindering van stress, angst en depressie, verbetering van het concentratievermogen, een groter gevoel van innerlijke rust en algeheel welzijn.

Trainingsproces:

Onze mindfulness-training omvat een reeks geleide meditaties, ademhalingsoefeningen en bewustwordingstechnieken die je helpen om je aandacht te richten op het hier en nu. We bieden zowel individuele sessies als groepstrainingen aan, afhankelijk van je voorkeur en behoeften.

Workshops en evenementen:

Naast onze reguliere mindfulness-trainingen organiseren we regelmatig workshops en evenementen om de beoefening van mindfulness verder te verdiepen. Deze workshops kunnen variëren van thema’s zoals het om

Lesrooster en locaties:

 Ons lesrooster varieert per seizoen en omvat zowel doordeweekse als weekendlessen. We bieden lessen aan op verschillende locaties in Amsterdam om het gemakkelijk te maken voor onze leden om deel te nemen. Raadpleeg onze website voor het meest actuele lesrooster en locatiegegevens