Yogalessen bij Jan Banning Mindfulness:

Bij Jan Banning Mindfulness bieden we een breed scala aan yogalessen, geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Onze lessen worden gegeven door professionele en ervaren instructeurs die je helpen om je beoefening te verdiepen en te groeien op jouw unieke yogapad.

Hatha Yoga:

Onze Hatha Yoga-lessen zijn geschikt voor beginners en bieden een rustig tempo om de basisprincipes van yoga te leren. Je wordt begeleid door een reeks houdingen die je helpen om je flexibiliteit en kracht op te bouwen en een sterke basis te leggen voor je yogabeoefening.

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga is een dynamische en meer uitdagende stijl die zich richt op het synchroniseren van ademhaling en beweging. Deze lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden een vloeiende reeks houdingen om je uithoudingsvermogen en flexibiliteit te verbeteren.

Yin Yoga

Yin Yoga is een langzamere, meditatieve stijl waarbij houdingen voor langere tijd worden aangehouden. Deze lessen zijn ideaal voor alle niveaus en richten zich op het openen van diepere lagen van het lichaam, zoals bindweefsel en gewrichten

Lesrooster en locaties:

 Ons lesrooster varieert per seizoen en omvat zowel doordeweekse als weekendlessen. We bieden lessen aan op verschillende locaties in Amsterdam om het gemakkelijk te maken voor onze leden om deel te nemen. Raadpleeg onze website voor het meest actuele lesrooster en locatiegegevens